Om Malerfirmaet Kurt Hansen A/S

Hos Malerfirmaet Kurt Hansen A/S sætter vi dig i første række!

Hos ”Den Rigtige Maler” er vores levebrød din tilfredshed, hvad enten det er byggeri eller privat.

Vi laver alt inden for faget Bygningsmaler, ingen opgaver er for små eller for store til os!

& når vi siger det.. så mener vi det. Vi har haft mere end 65 år at øve os i og er den dag i dag stadig et familiedrevet og troværdigt firma med en solid bundlinje, og pålidelige samarbejdspartnere.

​Alle vores Svende er professionelle med svendebrev, og ikke mindst danske.

For at fremme arbejdsmiljøet, og følge med i byggeriet, er vores malere konstant opdateret med nye metoder, kurser og hjælpemidler i hverdagen. Det sker i dialog med vores Sikkerhedsmand – firmaklub – ledelse – fagforeninger, og Danske Malermestre, som alle er vigtige grundsten for at skabe et sundt og effektivt arbejdsmiljø.

Så skal du i gang med et projekt derhjemme, eller står du og mangler en pålidelig underentreprenør, Så kontakt ”Den Rigtige Maler” og lad os hjælpe dit projekt sikkert i mål!

​Malerfirmaet Kurt Hansen A/S er medlem af Danske Malermestre www.malermestre.dk eller www.enrigtigmaler.dk

Vi har et bredt spekter af både certifikater og AMU-kurser. Så har du et projekt med specifikke krav, er du altid velkommen til at ringe, så kan vi næsten garantere at det er noget, som Malerfirmaet Kurt Hansen A/S har et godt kendskab til!

​Fakta

 • Navn: Kurt Hansen A/S
 • Adresse: Bygaden 65, 2605 Brøndby
 • CVR: 6820 1314
 • E-mail: Khas@khas.dk
 • Arbejdområde: Bygningsmaling inde og ude.
 • Udførelsesområde: Hele Sjælland
 • Indehaver og økonomiansvarlig, samt daglig leder: Jørgen A. Hansen
 • Konduktør: Tim Hansen
 • Entreprise og KS ansvarlig: Jørgen A. Hansen & Tim Hansen
 • Værkstedsansvarlig: Michael Bjørk & Poul Hansen

​Malerfirmaet blev grundlagt i 1950 af Kurt Hansen

I 1970 kom sønnen Jørgen Hansen til og er den, der i dag står for den daglige ledelse af firmaet. Som seneste nyt er tredje generation nu på vej ind i firmaets ledelse. Tim Hansen startede i firmaet 2008

Malerfirmaet Kurt Hansen AS udfører alle former for malerarbejde, store som små entrepriser, privat arbejde, arbejde for kommune, menighedsråd og lignende. Udvendige facadeopgaver, renovering af kontorer ja næsten – kort sagt – alt.. firmaet har en lang historie.. dermed også en bred vifte af erfaring!

Hovedsageligt koncentrerer arbejdet sig omkring hovedstads-området, nordsjælland, køge og Roskilde omegn. Andre geografiske områder skal dog ikke sætte en stopper for os.

Jørgen Hansen og Tim Hansen er dem der tager sig af tilbud, prisoverslag m.v. samt styrer mandskabet, og firmaets daglige gang.

Firmaet er tilknyttet en bogholder, der til daglig står for regnskab, personale administration, bogholderi, og hvad dagen ellers byder på.

Igennem mange år har vi haft mellem 15-20 faste medarbejdere ansat. Til tider flere ved højkonjunkturer og enkelte gange mindre.

Ved større opgaver har vi en fast formand på pladsen. En formand er en der har kompetence til at indgå aftaler, organisatorisk som økonomisk, samt er den der deltager i byggemøder osv., hvilket fra erfaring altid har vist sig at være en stor succes.

Firmaet lever op til sit sociale ansvar, derfor beskæftiges kun faglærte medarbejdere og der er konstant to til tre lærlinge ansat.

​Der udføres løbende kvalitetskontrol.

  Udfyld formularen

  Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud